Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > succesvolle 4e editie van de avond4daagse reutum/haarle

Succesvolle 4e editie van de Avond4Daagse Reutum/Haarle

Op 16, 17, 18 en 19 juni werd in Reutum en Haarle de vierde editie van de Avond4Daagse gehouden. Voor elke avond waren er andere routes door het prachtige landschap van Reutum en Haarle uitgezet. Voorgaande jaren konden wandelaars kiezen uit twee afstanden, te weten vijf en tien kilometer. Nieuw dit jaar waren de afstanden 7,5 en 12,5 kilometer. Zo was er voor elke wandelaar een passende afstaand aanwezig.. In totaal hebben 230 wandelaars, van jong tot oud, deelgenomen aan deze 4e editie.

Na afloop van de laatste route was er het "Blarenbal" bij Bays. Onder het genot van en drankje gezellig napraten en nagenieten van de sportieve daad stonden hierbij centraal. Alle wandelaar ontvingen traditiegetrouw een medaille en de kinderen die meegewandeld hebben kregen een wandeldiploma uitgereikt.

Quiz

Tevens was er een nieuw element aanwezig dit jaar: de Avond4Daagse quiz voor kinderen. Elke avond kregen de kinderen nieuwe vragen voorgeschoteld welke onderweg gemaakt konden worden. De quiz is enthousiast ontvangen den de kinderen die de meeste punten haalden na vier avonden mochten een prijsje in ontvangst nemen. De eerste prijs ging naar Lize Maatman, de tweede prijs naar Lara Vrerink en de derde prijs was voor Hanne Leus.

 

Dank

Dank is er voor de vrijwilligers die het mogelijk maken de Avond4Daagse Reutum/Haarle te organiseren. Elke avond stonden zij klaar om de wandelaars veilig te helpen oversten en te voorzien van dranken. Tevens wordt Disco Bays bedankt voor de sponsoring.

Archief


Per maand